Twee creative geesten die samen meer zijn dan hun som

“Als consumenten zijn we allemaal apen, op zoek naar bananen” is een uitspraak die Thom een keer tegen kwam op internet toen hij een blog over effectief webdesign aan het lezen was. “Natuurlijk! Precies!” dacht hij. “Dit is helemaal waar”. Als we een site bezoeken zijn we opzoek naar iets specifieks en als we dat niet meteen vinden zijn we weg. We moeten dus heel duidelijk communiceren waar de ‘banaan’ zich bevindt.

Thom werkt al jaren voor Marcel als brand-vormgever en helpt met de marketing van diverse projecten. Als zij samen aan een project werken gaan deze twee creative geesten als een dolle. Ze schakelen snel van gedachtenstromen en tillen elkaar naar grotere hoogte. Ze worden meer dan hun som.

Toen de vraag van buitenaf kwam of zij samen aan een project voor een klant wilde werken was het antwoord volmondig “JA!” Nu helpen zij dus samen ook andere ondernemers met het vergroten van hun business onder de naam ‘Brand Your Monkey’.

Brand Your Monkey - Brand Monkeys
Marcel Ott - Brand Consultant - Change Bringer - Trainer

Marcel Ott

Brand Consultant, Coach & Trainer

Marcel is nieuwsgierig van aard en gaat graag het gesprek aan om achter de oplossing van een behoefte te komen. Zijn aanpak, ook bij coaching, is altijd praktijkgericht, verrassend en daar waar nodig out of the box.

Thom Bouman

Marketing & Visuele Communicatie Specialist

Thom is een geboren ideeƫnvertaler met een passie voor vormgeving, branding en marketing. Dit past hij toe door de doelen van klanten te vertalen naar inzetbare uitingen die aantrekkelijk zijn voor de doelgroep.

benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

PLAN EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Vul het formulier in als u een gratis afspraak met ons wilt maken.

Binnen 24 uur kunt u een telefoontje van ons verwachten waar we u een aantal vragen zullen stellen.

Als wij een afspraak met u maken komen wij uw kant op. We sturen u een vragenformulier toe zodat wij goed voorbereid om de tafel kunnen.

In een uurtje weten wij genoeg om een rapport te schrijven om u passend te adviseren hoe u uw merk sterker kunt maken.

Start typing and press Enter to search